Nautilus Yachting - Yacht Charter Hrvatska

Selektirajte jezik: 

CHARTER HRVATSKA

Najam plovila - Lagoon katamaran charter

Charter motornih plovila

Ukoliko želite u što kraćem vremenu razgledati što više hrvatske obale i otoka, tada je brza motorna jahta idealan izbor za vaše krstarenje po Jadranu. U ponudi imamo motorne brodove: Adriana 36Sealine SC29, Damor 980 Fjera, Beneteau Swift Trawler 42, Adria 1002 Vektor, Adriana 44, Bavaria Sport 35 HT, Bavaria Sport 35...

Charter jedrilica

Najam jedrilica sa i bez skipera - Yacht rent: S preko tisuću otoka i otočića, te zaštićenim morem, Hrvatska je raj za jedriličare. Bez obzira na vaše prethodno jedriličarsko iskustvo, lako ćete pronaći charter aranžman koji vam najbolje odgovara. Bareboat charter je namijenjen iskusnim jedriličarima, a čarter sa skiperom klijentima koji nemaju dovoljno iskustva u jedrenju. U ponudi: jedrilica Bavaria 46 Cruiser, Elan 344 Impression, Bavaria 40 Cruiser, Bavaria 45 Cruiser, itd.

Najam katamarana

Iznajmljivanje Lagoon katamarana: Nautilus Yachting u ponudi ima katamarane Lagoon 380, Lagoon 400 , Lagoon 440 i Lagoon 450 koji se mogu unajmiti sa skiperom ili kao bareboat charter. S više od 500 proizvedenih jedinica, Lagoon 380 je najprodavaniji katamaran za krstarenje na svijetu. Proglašen “ najboljim charter katamaranom 2013. godine” Lagoon 450 je i dalje jedan od najpopularnijih i najprestižnijih katamarana  na tržištu.
Jedrilica za rivom , Trogir - Hrvatska

SPECIJALNA PONUDA

Popust na rani buking - do 20% popusta na raspoložive jedrilice, katamarane i motorne jahte, sezona 2018.

PREPORUČUJEMO

Ovo je najbolji dio godine za rezervirati charter aranžman za sezonu 2018. Bukirajte sada i odaberite najbolje jahte, te najpovoljnije termine i cijene iz naše posebne ponude i ostvarite vrijedan popust na cijenu čarter aranžmana. Ako planirate uzeti u najam motorni brod, jedrilicu ili katamaran u skoroj budućnosti, pogledajte našu last minute ponudu. Preporučujemo: motorni katamaran Fountaine Pajot MY37

Motorni katamaran Fountaine Pajot  MY 37
Last minute ponuda - yacht charter Croatia

LAST MINUTE PONUDA

Nudimo vam do 25% popusta na najam raspoloživih jedrilica, katamarana i motornih jahti u kolovozu

Iznajmljivanje katamarana - Last MinuteIznajmljivanje jedrilica - Last MinuteNajam motornih plovila - Last Minute

Izdvajamo iz ponude:

Nedavni razvoj u dizajnu katamarana obilježen je uvođenjem motornih katamarana u ponudu plovila za nautičare. Nakon uspjeha modela Lagoon Power 43, predstavljenog 2000. godine, Lagoon je predstavio novi model – Lagoon Power 44. Motorni katamaran Lagoon Power 44 vrlo je brzo postao jedan od najpopularnijih motornih brodova u našoj ponudi.

Ako ste avanturističkog duha, ljubitelj aktivnog odmora i uz to strastveni ribolovac pozivamo vas da se okušate u lovu na najveće ribe Jadrana. Od riba koje se love u Big Game Fishing-u najveća i najcjenjenija je plavoperajna tuna (Thunnus thynnus, engleski Bluefin tuna), odnosno plavorepi tunj.

YACHT CHARTER BAZE:
Naše charter baze locirane su u sljedećim marinama uzduž hrvatske obale: marina Zadar, marina Sukošan, marina Šibenik, marina Trogir, marina Split i marina Dubrovnik.

KONTAKT:
Nautilus Yachting d.o.o. 
Put kapelice 14, 21220 Trogir, Hrvatska
Tel.: +385 (0)21 882 - 494
Fax: +385 (0)21 882 - 965
GSM: +385 (0)91 4 884 327
E-mail: naut@nautilus.hr
www.nautilus.hr

HRVATSKA - RAJ ZA NAUTIČARE - Otkrijte čari hrvatske obale i otoka

ZAPLOVITE S NAMA
Najam luksuzne jahte - yacht rent Hrvatska

ZAŠTO ODABRATI NAUTILUS YACHTING? U NAŠOJ PONUDI IMAMO MOTORNE JAHTE, JEDRILICE I KATAMARANE NAJPOZNATIJIH SVJETSKIH PROIZVOĐAČA, A VIŠE OD DVADESET GODINA ISKUSTVA U NAJMU PLOVILA GARANCIJA SU PROFESIONALNOSTI, KVALITETE I VRHUNSKE USLUGE.

VIŠE...
REZERVACIJA - UPIT

REZERVACIJA - UPITPoštovani klijenti, ukoliko ste se odlučili za određeni brod i želite provjeriti dostupnost i cijenu u određenom periodu možete nam poslati neobavezujući upit putem dolje navedenih linkova. U roku 24 sata poslat ćemo vam trenutno najpovoljniju ponudu!

KONTAKT
VIJESTI - SEZONA 2017
Nautilus Yachting na sajmu nautike Dusseldorf 2016

NAUTILUS YACHTING NA NAUTIČKOM SAJMU DÜSSELDORF U NJEMAČKOJ.

Lagoon 450 charter - najam katamarana Hrvatska

Novi katamarani u našoj ponudi za sezonu 2018.: katamaran LAGOON 450 i motorni katamaran FOUNTAINE PAJOT MY37.

NAJAM PLOVILA - SEZONA 2018:

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter © 2000 - 2018 All rights reserved