SAS Vektor Adriana 44 - Eksterijer

Foto galerija - vanjski izgled

Motorna jahta Adriana 44 - Ako rentate ovu ljepoticu tradicionalnog izgleda i klasičnih linija, koja je u isto vrijeme moderna i opremljena najsuvremenijom opremom, sigurno ćete biti oduševljeni vašim čarter odmorom na Jadranu.

Adriana 44 Eksterijer - OPIS: Adriana 44 je višenamjenska jahta polu-deplasmanskog tipa koja je po izvedbi slična američkim brodovima tipa Lobster (brodovi širokog kokpita za lov jastoga iz Nove Engleske). Iznimno je čvrste građe, a zbog posebnog oblika podvodnog dijela, vrlo je stabilna jahta. Klasični izgled tradicionalnog „lobstera“ iz Nove Engleske po kojem je građena naglašen je obilnim korištenjem drvenih materijala kako na palubi tako i u interijeru. Interijer je izrađen iz masiva i vodootporne šperploče. Vrsta plemenitog drva koje je korišteno je mahagonij, a paluba je obložena tikovinom.

Iako se po izgledu ova jahta vraća tradicionalnim korijenima, trup Adriane 44 izgrađen je uz pomoć najmodernije tehnologije i korištenjem najnovijih kompozitnih materijala.

Trup iz stakloplastike je ručno laminiran sa zaštitnim slojevima otpornog bijelog GELCOAT-a i kemijski otporne izoftalne smole. Paluba Adriane 44 je izvedena u sendvič konstrukciji s ekspandiranim PVC-om, dok je trup ojačan uzdužnim i poprečnim rebrima.

Zahvaljujući posebnom obliku trupa, maritimna svojstva ove jahte su odlična. Progresivni V trup s propulzivnim tunelima i motori od 2x 270 KS omogućuju krstareću brzinu od 18 i maksimalnu od 23 čv. Kada se svemu tome pridoda i veliki radijus plovidbe, Adriana 44 garantira gostima na palubi osjećaj slobode, sigurnosti i čistog užitka.

© Copyright 1999 - 2018 Nautilus Yachting - All Rights Reserved