ČARTER PLOVILA - BOOKING PROCEDURA

1. Provjera dostupnosti plovila

Kada se definitivno odlučite za najam plovila, kontaktirajte nas putem e-maila, telefona, online booking forme- motorna plovila, online booking forme - jedrilice, online booking forme - katamarani, ili faksa kako bi vam mogli potvrditi da li je plovilo dostupno u traženom terminu, te se dogovoriti oko ostalih detalja vezanih za najam.

2. Rezervacija

U roku od 24 h putem faksa ili maila poslat ćemo vam našu ponudu. Ukoliko potvrdite rezervaciju, šaljemo vam ugovor o najmu iz kojeg će biti vidljivi svi uvjeti ugovora, cijena i način plaćanja. Od datuma slanja ugovora stavljamo privremenu rezervaciju na traženo plovilo u trajanju od 4 dana, odnosno za vrijeme ovog perioda plovilo ne može biti iznajmljeno drugim osobama. S druge strane, od vas očekujemo da u roku od 4 dana faksirate potpisanu kopiju našeg ugovora, zajedno sa potvrdom o uplaćenom iznosu od 50% ukupne cijene najma, nakon čega ćemo vas odmah izvijestiti o konačnoj rezervaciji vašeg termina. Ako iz određenog razloga smatrate da treba produžiti ovaj period od 4 dana, kontaktirajte nas i mi ćemo vam nastojati izići u susret.

3. Slanje originalnog ugovora o najmu poštom

Nakon što uplatite 50% cijene najma, poštom ćemo vam poslati original Ugovora o najmu u 2 primjerka. Jedan primjerak biste trebali potpisati i vratiti poštom na našu adresu.

4. Uplata 50% preostalog iznosa cijene najma

Ostatak od 50% cijene dužni ste uplatiti najkasnije 5 tjedana prije početka najma osim ako ugovorom nije određeno drugačije.

Kako unajmiti jahtu - dozvola, osiguranje i depozit

Tipovi plovila

U našoj ponudi imamo jedrilice, katamarane i motorna plovila marke Bavaria, Lagoon, Jeanneau, Hanse, Bali, Nautitech, Beneteau, SAS Vektor, Fountaine Pajot, Marex

Buking procedura

Oprema plovila

Svi brodovi su  opremljeni opremom za navigaciju, sigurnosnom opremom, kompletnom posteljinom i kuhinjskim inventarom.

Brod se preuzima s punim tankovima vode i goriva i takav se treba i vratiti u čarter bazu.

Charter baze

Marina Dalmacija Sukošan (Zadar), Marina Kornati Biograd, Marina Mandalina Šibenik, Marina Trogir, Marina Kaštela, ACI Marina Split

Charter - procedura rezervacije

Period najma

Najam plovila je najčešće od subote do subote. Check in je subotom od 17 h, check out je subotom do 9 h.

U našoj ponudi je bareboat charter (najam bez skipera) i crewed charter (najam jahti sa skiperom).

Dozvola za upravljanje plovilom

Plovila se mogu uzeti u najam sa skiperom ili bez skipera (bareboat charter). Ako ste zainteresirani za charter plovila bez skipera, vi ili netko od članova vaše posade mora posjedovati valjanu dozvolu za upravljanje jahtom (dozvolu za upravljanje brodicom s VHF dozvolom), koja mora biti predočena u uredu u charter bazi na dan ukrcaja. Ako nemate dozvolu, možete odabrati čarter jahte sa skiperom. Cijena skipera kreće se od 120 EUR do 200 EUR / dan ovisno o rezerviranom brodu.

Sigurnosni depozit 

Sva plovila imaju Kasko osiguranje. Kod primopredaje plovila polaže se sigurnosni depozit, a vraća se u potpunosti, bez odbitaka, ako se plovilo vrati u bazu neoštećeno i u zakazano vrijeme. Korisnik je obavezan snositi troškove popravka za eventualno napravljene štete do visine iznosa sigurnosnog depozita. Troškove popravka koji prelaze iznos sigurnosnog depozita snosi osiguravajuće društvo. Ukoliko želite, možete zaključiti i osiguranje sigurnosnog depozita. Kontaktirajte nas za više informacija.

Osiguranje

Cilj nam je ponuditi vam najbolju moguću uslugu te vam pružiti, pored standardnog, dodatne opcije osiguranja uz Yacht Pool Deutschland - Versicherungs - Service GmbH, za vaš bezbrižan odmor na jahti. Yacht Pool je međunarodno osiguravajuće društvo specijalizirano za nautičko osiguranje i jedna je od vodećih tvrtki na području nautičkog osiguranja u Europi. Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontakt

ADRESA

Nautilus Yachting d.o.o.

Put kapelice 14, 

21220 Trogir, Hrvatska

TELEFON

Tel.: +385 (0)21 882 - 494 

Fax: +385 (0)21 882 - 965 

GSM: +385 (0)91 4 884 327 

WEB

www.nautilus.hr

E-mail: naut@nautilus.hr  

 

O nama

Home

O nama

Booking procedura

Kontakt

Charter plovila

Najam motornih jahti

Iznajmljivanje jedrilica

Charter katamarana

Posebna ponuda

Posebna ponuda

Last Minute ponuda

Jezik

EN - Yacht Charter Croatia

DE - Yachtcharter Kroatien

IT - Noleggio Croazia

HR - Charter Hrvatska

RU - Аренда в Хорватии

NAJAM PLOVILA HRVATSKA:

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter © All rights reserved