Nautilus Yachting - Yacht Charter Hrvatska

Selektirajte jezik: 

CHARTER HRVATSKA

Najam plovila - Lagoon katamaran charter

Charter motornih plovila

Ukoliko želite u što kraćem vremenu razgledati što više hrvatske obale i otoka, tada je brza motorna jahta idealan izbor za vaše krstarenje po Jadranu. U ponudi imamo motorne brodove: Beneteau Antares 36, Adriana 36Merry Fisher 895, Beneteau Swift Trawler 42, Beneteau Swift Trawler 47, Adria 1002 Vektor, Adriana 44, Greenline 48 Fly...

Charter jedrilica

Najam jedrilica sa i bez skipera - Yacht rent: S preko tisuću otoka i otočića, te zaštićenim morem, Hrvatska je raj za jedriličare. Bez obzira na vaše prethodno jedriličarsko iskustvo, lako ćete pronaći charter aranžman koji vam najbolje odgovara. Bareboat charter je namijenjen iskusnim jedriličarima, a čarter sa skiperom klijentima koji nemaju dovoljno iskustva u jedrenju. U ponudi: jedrilica Bavaria Cruiser 34, Bavaria Cruiser 37, Bavaria Cruiser 45, Bavaria Cruiser 46, Bavaria Cruiser 46 Style, Bavaria Cruiser 51 ...

Najam katamarana

Iznajmljivanje Lagoon katamarana: Nautilus Yachting u ponudi ima katamarane Lagoon 380, Lagoon 400 S2, Lagoon 42 i Lagoon 450 koji se mogu unajmiti sa skiperom ili kao bareboat charter. Lagoon 450 je najprodavaniji katamaran za krstarenje na svijetu. Proglašen “ najboljim charter katamaranom” Lagoon 450 je i dalje jedan od najpopularnijih i najprestižnijih katamarana  na tržištu.
Jedrilica za rivom , Trogir - Hrvatska

SPECIJALNA PONUDA

Posebna ponuda - do 30% popusta na raspoložive jedrilice, katamarane i motorne jahte, sezona 2019.

PREPORUČUJEMO

Novo u našoj ponudi: Motorni katamaran Fountaine Pajot MY 37

Fountaine Pajot napravio je s modelom MY37 evoluciju u dizajnu motornih jahti, postavljajući potpuno novi standard izvrsnosti za ovu kategoriju katamarana. Motorni katamaran MY37 dužine 37 stopa pruža jednak prostor, stabilnost i udobnost kao i znatno dulje monohull jahte od 44 do 48 stopa.

Fountaine Pajot MY 37


Last minute ponuda - yacht charter Croatia

LAST MINUTE PONUDA

Nudimo vam do 40% popusta na najam raspoloživih jedrilica, katamarana i motornih jahti u kolovozu, sezona 2019.

Izdvajamo iz ponude:

Nedavni razvoj u dizajnu katamarana obilježen je uvođenjem motornih katamarana u ponudu plovila za nautičare. Nakon uspjeha modela Lagoon Power 43, Lagoon je predstavio novi model – Lagoon Power 44. Motorni katamaran Lagoon Power 44 vrlo je brzo postao jedan od najpopularnijih motornih brodova u našoj ponudi.

Greenline 48 Fly - novo u našoj ponudi za sezonu 2020. Greenline 48 nudi mnoštvo inovativnih značajki kojima se izdvaja od konkurencije. S novim dizajnom interijera, izuzetnom udobnošću kako na palubi, tako i ispod palube, najnovijim dizelskim pogonom, solarnim krovom i mnogim drugim inovativnim rješenjima, ova luksuzna jahta spremna je za duga putovanja i garantira veliki opseg krstarenja.

Rezervirajte jahtu 48 Fly do 31.01.2020. i ostvarite 11% popusta na rani booking!

YACHT CHARTER BAZE:
Naše charter baze locirane su u sljedećim marinama uzduž hrvatske obale: Marina Split u Splitu, Marina Kaštela u Kaštel Gomilici, Marina Trogir u Trogiru, Marina Mandalina u Šibeniku, Marina Kornati u Biogradu, Marina Dalmacija u Sukošanu kraj Zadra. Pročitajte više...

KONTAKT:
Nautilus Yachting d.o.o. 
Put kapelice 14, 21220 Trogir, Hrvatska
Tel.: +385 (0)21 882 - 494
Fax: +385 (0)21 882 - 965
GSM: +385 (0)91 4 884 327
E-mail: naut@nautilus.hr
www.nautilus.hr

HRVATSKA - RAJ ZA NAUTIČARE - Otkrijte čari hrvatske obale i otoka

ZAPLOVITE S NAMA
Najam luksuzne jahte - yacht rent Hrvatska

ZAŠTO ODABRATI NAUTILUS YACHTING? U NAŠOJ PONUDI IMAMO MOTORNE JAHTE, JEDRILICE I KATAMARANE NAJPOZNATIJIH SVJETSKIH PROIZVOĐAČA, A VIŠE OD DVADESET GODINA ISKUSTVA U NAJMU PLOVILA GARANCIJA SU PROFESIONALNOSTI, KVALITETE I VRHUNSKE USLUGE.

VIŠE...
REZERVACIJA - UPIT

REZERVACIJA - UPITPoštovani klijenti, ukoliko ste se odlučili za određeni brod i želite provjeriti dostupnost i cijenu u određenom periodu možete nam poslati neobavezujući upit putem dolje navedenih linkova. U roku 24 sata poslat ćemo vam trenutno najpovoljniju ponudu!

KONTAKT
VIJESTI - SEZONA 2019
Nautilus Yachting na sajmu nautike Dusseldorf 2016

NAUTILUS YACHTING NA NAUTIČKOM SAJMU DÜSSELDORF U NJEMAČKOJ.

Lagoon 450 charter - najam katamarana Hrvatska

Novi katamarani u našoj ponudi za sezonu 2019.: katamaran LAGOON 450 i motorni katamaran FOUNTAINE PAJOT MY37.

NAJAM PLOVILA - SEZONA 2019:

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter © 2000 - 2019 All rights reserved