Nautilus Yachting - Yacht Charter Hrvatska

Selektirajte jezik: 

CHARTER HRVATSKA

Najam plovila - Lagoon katamaran charter

Charter motornih plovila

Ukoliko želite u što kraćem vremenu razgledati što više hrvatske obale i otoka, tada je brza motorna jahta idealan izbor za vaše krstarenje po Jadranu. U ponudi imamo motorne brodove: Beneteau Antares 36, Adriana 36Merry Fisher 895, Damor 980 Fjera, Beneteau Swift Trawler 42, Adria 1002 Vektor, Adriana 44, Bavaria Sport 35 HT, Bavaria Sport 35...

Charter jedrilica

Najam jedrilica sa i bez skipera - Yacht rent: S preko tisuću otoka i otočića, te zaštićenim morem, Hrvatska je raj za jedriličare. Bez obzira na vaše prethodno jedriličarsko iskustvo, lako ćete pronaći charter aranžman koji vam najbolje odgovara. Bareboat charter je namijenjen iskusnim jedriličarima, a čarter sa skiperom klijentima koji nemaju dovoljno iskustva u jedrenju. U ponudi: jedrilica Bavaria 46 Cruiser, Elan 344 Impression, Bavaria 40 Cruiser, Bavaria 45 Cruiser, itd.

Najam katamarana

Iznajmljivanje Lagoon katamarana: Nautilus Yachting u ponudi ima katamarane Lagoon 380, Lagoon 400 , Lagoon 42 i Lagoon 450 koji se mogu unajmiti sa skiperom ili kao bareboat charter. S više od 500 proizvedenih jedinica, Lagoon 380 je najprodavaniji katamaran za krstarenje na svijetu. Proglašen “ najboljim charter katamaranom 2013. godine” Lagoon 450 je i dalje jedan od najpopularnijih i najprestižnijih katamarana  na tržištu.
Jedrilica za rivom , Trogir - Hrvatska

SPECIJALNA PONUDA

Posebna ponuda - do 40% popusta na raspoložive jedrilice, katamarane i motorne jahte, sezona 2019.

PREPORUČUJEMO

Ovo je najbolji dio godine za rezervirati charter aranžman za sezonu 2019. Bukirajte sada i odaberite najbolje jahte, te najpovoljnije termine i cijene iz naše posebne ponude i ostvarite vrijedan popust na cijenu čarter aranžmana. Ako planirate uzeti u najam motorni brod, jedrilicu ili katamaran u skoroj budućnosti, pogledajte našu last minute ponudu. Preporučujemo: motorni brod Merry Fisher 895, base Split.

Merry Fisher 895 najam plovila
Last minute ponuda - yacht charter Croatia

LAST MINUTE PONUDA

Nudimo vam do 40% popusta na najam raspoloživih jedrilica, katamarana i motornih jahti u lipnju, sezona 2019.

Izdvajamo iz ponude:

Nedavni razvoj u dizajnu katamarana obilježen je uvođenjem motornih katamarana u ponudu plovila za nautičare. Nakon uspjeha modela Lagoon Power 43, Lagoon je predstavio novi model – Lagoon Power 44. Motorni katamaran Lagoon Power 44 vrlo je brzo postao jedan od najpopularnijih motornih brodova u našoj ponudi.

Ako ste avanturističkog duha, ljubitelj aktivnog odmora i uz to strastveni ribolovac pozivamo vas da se okušate u lovu na najveće ribe Jadrana. Od riba koje se love u Big Game Fishing-u najveća i najcjenjenija je plavoperajna tuna (Thunnus thynnus, engleski Bluefin tuna), odnosno plavorepi tunj.

YACHT CHARTER BAZE:
Naše charter baze locirane su u sljedećim marinama uzduž hrvatske obale: marina Zadar, marina Sukošan, marina Šibenik, marina Trogir, marina Split i marina Dubrovnik.

KONTAKT:
Nautilus Yachting d.o.o. 
Put kapelice 14, 21220 Trogir, Hrvatska
Tel.: +385 (0)21 882 - 494
Fax: +385 (0)21 882 - 965
GSM: +385 (0)91 4 884 327
E-mail: naut@nautilus.hr
www.nautilus.hr

HRVATSKA - RAJ ZA NAUTIČARE - Otkrijte čari hrvatske obale i otoka

ZAPLOVITE S NAMA
Najam luksuzne jahte - yacht rent Hrvatska

ZAŠTO ODABRATI NAUTILUS YACHTING? U NAŠOJ PONUDI IMAMO MOTORNE JAHTE, JEDRILICE I KATAMARANE NAJPOZNATIJIH SVJETSKIH PROIZVOĐAČA, A VIŠE OD DVADESET GODINA ISKUSTVA U NAJMU PLOVILA GARANCIJA SU PROFESIONALNOSTI, KVALITETE I VRHUNSKE USLUGE.

VIŠE...
REZERVACIJA - UPIT

REZERVACIJA - UPITPoštovani klijenti, ukoliko ste se odlučili za određeni brod i želite provjeriti dostupnost i cijenu u određenom periodu možete nam poslati neobavezujući upit putem dolje navedenih linkova. U roku 24 sata poslat ćemo vam trenutno najpovoljniju ponudu!

KONTAKT
VIJESTI - SEZONA 2019
Nautilus Yachting na sajmu nautike Dusseldorf 2016

NAUTILUS YACHTING NA NAUTIČKOM SAJMU DÜSSELDORF U NJEMAČKOJ.

Lagoon 450 charter - najam katamarana Hrvatska

Novi katamarani u našoj ponudi za sezonu 2019.: katamaran LAGOON 450 i motorni katamaran FOUNTAINE PAJOT MY37.

NAJAM PLOVILA - SEZONA 2019:

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter © 2000 - 2019 All rights reserved