bootstrap buttons

CHARTER KATAMARANA HRVATSKA

SEZONA 2020

Najam katamarana na jedra i charter motornih katamarana - HRVATSKA

Charter katamarana

Nautilus Yachting ima u svojoj ponudi katamarane na jedra i motorne katamarane najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su Lagoon i Fountaine Pajot. Svi katamarani mogu se unajmiti sa skiperom ili kao bareboat charter. Katamarani su zadnjih godina veoma popularni među nautičarima zbog prostranosti i komfora, velike stabilnosti u vožnji, ekonomične potrošnje goriva, modernih i elegantnih linija i interijera s prostranim kabinama, širokim krevetima te mnogo prirodnog svjetla. Gotovo svi katamarani imaju ogromni salon u razini palube pa ćete se za vrijeme krstarenja Jadranom osjećati kao da imate svoj vlastiti ploveći apartman.

Najam katamarana bez posade

Ako imate dovoljno iskustva I odgovarajuću dozvolu za voditelja brodice i ako želite potpuno sami sa svojom obitelji i prijateljima uživati u istraživanju hrvatske obale i otoka, onda vam preporučujemo bareboat charter katamarana, tj. najam katamarana bez posade. Ukoliko razmišljate o tome da iznajmite katamaran bez skipera, pošaljite nam neobavezni upit i mi ćemo vam preporučiti katamaran koji bi najbolje odgovarao vašim zahtjevima, sugerirati neke zanimljive rute i dati najpovoljniju ponudu za katamaran kojeg odaberete.

Najam katamarana s posadom

Charter katamarana s posadom će vam osigurati maksimalno relaksirani odmor na moru. Profesionalna posada će voditi brigu o svemu za vrijeme plovidbe, a vama preostaje samo da uživate u ljepotama Jadrana. Naši skiperi će vas voditi rutom koju poželite i otkriti mnoge nepoznate uvale i plaže. Također, preporučit će vam najbolje destinacije, restorane i najpoznatije turističke atrakcije, a ako ste zainteresirani mogu vas naučiti sve što je potrebno za upravljanje katamaranom. Unajmiti možete samo skipera, a prema potrebi i hostesu ili kuhara.

Charter katamarana na jedra

| Katamarani na jedra | Motorni katamarani |

Katamaran Charter Hrvatska - Lagoon 380

Katamaran Lagoon 380

Duljina: 11.55 m
Širina: 6.53 m
Ležajevi: 8+2/8+4
Kabine: 4

Katamaran Lagoon 400

Duljina: 11.97 m
Širina: 7.25 m
Ležajevi: 6+2+2 ili 8+2+2
Kabine: 3+2/4+2

Katamaran Lagoon 42

Duljina: 12.80 m
Širina: 7.70 m
Ležajevi: 8+3/8+4
Kabine: 4+1/4+2

Najam katamarana Hrvatska - Lagoon 440

Katamaran Lagoon 440

Duljina: 13.61 m
Širina: 7.70 m
Ležajevi: 8+3
Kabine: 4

Lagoon 450 Najam Hrvatska

Katamaran Lagoon 450 F

Duljina: 13.96 m
Širina: 7.84 m
Ležajevi: 8+2+2
Kabine: 4+2

Katamaran Lagoon 46

Duljina: 13.99 m
Širina: 7.96 m
Ležajevi: 8+2/8+2+2
Kabine: 4+2

Lagoon katamarani

Vrlo je jednostavno sažeti filozofiju Lagoon kompanije u samo tri riječi: elegancija, komfor i sigurnost. Kontinuirana povezanost između interijera i eksterijera, direktna i indirektna rasvjeta, ergonomija, harmonične proporcije, toplina interijera i prostranost, samo su neke od karakteristika kojima je Lagoon već prvim modelima pokazao da želi gostima na palubi svakog njihovog katamarana osigurati raskošan smještaj i udoban boravak. Sve do danas Lagoon je ostao svjetski lider i referenca kvalitete među svim ostalim proizvođačima katamarana. Zbog toga ne iznađuje da su Lagoon katamarani najpopularniji izbor za čarter u Hrvatskoj. Svi Lagoon modeli katamarana u našoj ponudi podliježu strogim EEC standardima po pitanju sigurnosti, kvalitete i nepotopljivosti, a čak i premašuju te standarde na brojnim razinama kvalitete i sigurnosti.

LAGOON KATAMARANI - UMJETNOST KOMFORA

AVANT-GARDE DIZAJN, KONSTANTNE INOVACIJE, TEHNIČKA PERFEKCIJA, KOMFOR NA MORU, PROSTORNOST, SIGURNOST, POUZDANOST

Charter baze katamarana

Katamarani za iznajmljivanje dostupni su u nekoliko čarter baza raspoređenih duž naše obale. Ovisno o tome kojim dijelom Jadrana želite krstariti, na raspolaganju su vam sljedeće marine: marina Sukošan - Zadar, marina Šibenik, marina Trogir, marina Split i marina Biograd.

Charter motornih katamarana

| Motorni katamarani | Katamarani na jedra |

Katamaran Lagoon Power 44 čarter

Lagoon Power 44

Motorni katamarani postaju sve popularniji među nautičarima u Hrvatskoj, prvenstveno zbog kombinacije komfora i prostranosti s jedne strane te brzine i male potrošnje goriva s druge strane. Motorni katamaran Lagoon 44 objedinio je u sebi najbolje karakteristike motornih jahti i tradicionalno dobre karakteristike Lagoonovih katamarana na jedra.

Novo u našoj ponudi - Fountaine Pajot MY 37

Motorni katamaran Fountaine Pajot MY 37 je nova motorna jahta u našoj ponudi. Ova sjajna jahta poznata je po svojoj vrhunskoj udobnosti, izvanredno riješenom flybridgu i obilju prirodne svjetlosti u interijeru. Katamaran MY37 posjeduje sve ključne atribute katamarana proizvedenih u Fountaine Pajot brodogradilištu, uključujući izvrsne performanse na moru, stabilitet, volumen i veliki opseg krstarenja te iznimno ekonomičnu potrošnju. Dostupnost i cijena katamarana samo na upit.

Kontakt
Nautilus Yachting d.o.o.   
 Put kapelice 14, 21220 Trogir, Hrvatska 
Tel.: +385 (0)21 882 - 494
Fax: +385 (0)21 882 - 965
GSM: +385 (0)91 4 884 327
E-mail: naut@nautilus.hr
www.nautilus.hr

beach croatia

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter (c) 2000 - 2020 All rights reserved