JEANNEAU 65 - svjetska premijera, veljača 2022.


Jeanneau 65 - Hrvatska

Svjetski poznati proizvođač jahti, Jeanneau, premijerno je predstavio svoju 65 stopa (20.7 metara) dugačku jedrilicu, perjanicu svoje flote, u hrvatskoj marini Kaštela, smještenoj u Kaštelanskom zaljevu, između pitoresknog gradića Trogira i susjednog Splita. Manifestacija je započela 19. veljače i trajala je do 21. veljače.

Jeanneau je želio ojačati vezu između Jeanneaua, individualnih kupaca, nautičara, čarter tvrtki i trgovaca brodovima okupljajući ih sve u samom srcu jedne od najvećih nautičkih destinacija u Europi – Hrvatskoj.

Svjetska premijera novog i najvećeg broda u floti Jeanneau Jahti, Jeanneau 65-ice bila je savršena prilika za to. Jahta je na put u Hrvatsku isplovila iz brodogradilišta u Monfalconeu u Italiji i za premijeru je usidrena u akvatoriju Marine Kaštela. Nedavno izgrađena marina Kaštela, sa sjeverne strane zaklonjena planinom Kozjak, a s južne strane zaštićena poluotokom Marjanom i i otokom Čiovom, bila je izvrsno mjesto za testiranje jedriličarskih performansi na licu mjesta.

Jahta, duga 20,2 m, široka 5,40 m i s gazom 2,95 m ispunila je sva naša očekivanja. Čvrsta, brza, glatko i sigurno klizi uzburkanim morem i izuzetno dobro se ponaša na valovima. Jeanneau 65 ima vrhunske kvalitete po pitanju sigurnosti, elegancije i maritimnih sposobnosti za plovidbu. Pod jedrima, na krstarenju Kaštelanskim zaljevom, brod je bio jednostavno impresivan.

Pogledajte galeriju ispod.

 

Svjetska premijera - Foto galerija

Kliknite na sliku za uvećati

***Autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva i sav materijal na ovom web site-u u vlasništvu je Nautilus Yachting d.o.o. i ne može se koristiti bez prethodnog pismenog pristanka Nautilus Yachting d.o.o.

Kontakt

ADRESA

Nautilus Yachting d.o.o.

Put kapelice 14, 

21220 Trogir, Hrvatska

TELEFON

Tel.: +385 (0)21 882 - 494 

Fax: +385 (0)21 882 - 965 

GSM: +385 (0)91 4 884 327 

WEB

www.nautilus.hr

E-mail: naut@nautilus.hr  

 

O nama

Home

O nama

Booking procedura

Kontakt

Charter plovila

Najam motornih jahti

Iznajmljivanje jedrilica

Charter katamarana

Posebna ponuda

Posebna ponuda

Last Minute ponuda

Jezik

EN - Yacht Charter Croatia

DE - Yachtcharter Kroatien

IT - Noleggio Croazia

HR - Charter Hrvatska

RU - Аренда в Хорватии

NAJAM PLOVILA HRVATSKA

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter © All rights reserved