Regata Trogir, Hrvatska


Regata Trogir, Dalmacija, Hrvatska

Koncem oktobra održana je tradicionalna “Regata Trogir”, u organizaciji jedriličarskog kluba Trogir. Regatta Trogir je u Hrvatskoj dobro poznata pod hrvatskim nazivom „Trogirska regata“. Regata je trajala dva dana, s dvije utrke vožene 24. i 25. Oktobra. Oba dva dana regata je startala iz zaljeva Saldun ispred Trogira, u 11 sati prijepodne. Natjecanje se odvijalo između malih otočića u trogirskom akvatoriju, na zapadnoj strani Trogira.

Nautilus tim je snimio ovaj video (pogledajte dolje) u nedjelju, 25. oktobra, kada se odvijao drugi dio natjecanja. Prvi dio videa pokazuje dolazak jedrilica na regatno polje i okupljanje na startu. U drugom dijelu snimljeni su neki zanimljivi detalji iz regate. Start je bio lijep, praćen lijepim vremenom i umjerenim povjetarcem, ali je nakon toga more bilo previše mirno.

Regata Trogir je regata otvorenog tipa (Open type). U regati je učestvovalo nekoliko jedriličarskih klubova, brojne čarter jedrilice i individualni vlasnici plovila sa svih strana. Ove godine bilo je manje učesnika nego ranijih godina, naravno zbog korona virusa, ali natjecanje je proteklo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi. Koroni usprkos, jedriličari i svi ljubitelji mora i jedrenja uživali su  u bogatom programu na moru i druženju nakon regate. Kao što kaže stara latinska poslovica: "Navigare necesse est, vivere non est necesse" - Ploviti se mora, živjeti ne mora.


Regata Trogir - Fotogalerija

Kliknite na fotografije za uvećanje

***Autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva i sav materijal na ovom web site-u u vlasništvu je Nautilus Yachting d.o.o. i ne može se koristiti bez prethodnog pismenog pristanka Nautilus Yachting d.o.o.

Kontakt

ADRESA

Nautilus Yachting d.o.o.

Put kapelice 14, 

21220 Trogir, Hrvatska

TELEFON

Tel.: +385 (0)21 882 - 494 

Fax: +385 (0)21 882 - 965 

GSM: +385 (0)91 4 884 327 

WEB

www.nautilus.hr

E-mail: naut@nautilus.hr  

 

O nama

Home

O nama

Booking procedura

Kontakt

Charter plovila

Najam motornih jahti

Iznajmljivanje jedrilica

Charter katamarana

Posebna ponuda

Posebna ponuda

Last Minute ponuda

Jezik

EN - Yacht Charter Croatia

DE - Yachtcharter Kroatien

IT - Noleggio Croazia

HR - Charter Hrvatska

RU - Аренда в Хорватии

NAJAM PLOVILA HRVATSKA:

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter © All rights reserved