Sajam plovila Biograd, Hrvatska - 2020


Sajam plovila Biograd, Dalmacija, Hrvatska, Adriatik

Najveći hrvatski nautički sajam i najveći nautički sajam u Srednjoj Europi, Sajam plovila Biograd, održao se 22. put u Marini Kornati, Biograd, krajem listopada 2020. godine. Uz propisane epidemiološke mjere predostrožnosti, posjetitelji su pored ostalog, mogli uživati u širokoj paleti izložbenih plovila poznatih svjetskih marki Sealine, Fairline, Beneteau, Bavaria ili Fountaine Pajot u marini koja se zadnjih godina profilirala u centar nautičkog turizma Sjeverne Dalmacije, dijelom zahvaljujući upravo sajmu plovila koji se tradicionalno održava u Biogradu već dugi niz godina.

Preko 250 izlagača izložilo je svoja plovila potencijalnim kupcima i poslovnim suradnicima, dok su istovremeno imali priliku sudjelovati na B2B platformi - Business to Business platformi za poslovno umrežavanje nautičkog sektora kroz video kontakte i fizičke sastanke, te prisustvovati sjednicama pod nazivom "Dani nautike" koje je organizirala Hrvatska gospodarska komora okupivši predstavnike realnog sektora nautičke industrije i državnih institucija kako bi zajednički iznašli odgovore na mnoga goruća pitanja u nautičkom sektoru.

Na sajmu su se nudila rabljena i nova plovila, ronilačka i brodska oprema, te oprema za vodene sportove, no okosnicu izložbenog programa činile su premijere plovila. Tako je premijerno, svjetski poznata marka Fairline, predstavila svoju motornu jahtu "Targa 45 GT". Talijanski konstruktor jahti, Absolute, izložio je najnoviji model "Absolute 47 Fly". Premijeru su imali luksuzne jedrilica First 53 Yacht, motorna plovila Terra Nauta 28, Merry Fisher 795 Serie 2, Saxdor 200 Sport i Rand Mana 23, te katamarani Excess 12 i Elba 45 od kojih je Elba 45 od iduće godine i u našoj charter ponudi plovila.

Posjet sajmu je bio iznad svih očekivanja. Tome je zasigurno pogodovalo toplo i sunčano vrijeme, te nešto dulje trajanje sajma, koji je zbog aktualnih prilika, kako bi se izbjegle gužve i sigurnosne mjere podigle na veći nivo, produžen na pet dana, odnosno do 25. listopada.

Kako je to sve skupa izgledalo u Biogradu, pogledajte ispod u galeriji slika.

 

Sajam plovila Biograd 2020 - Foto galerija

Kliknite na fotografije za uvećanje

***Autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva i sav materijal na ovom web site-u u vlasništvu je Nautilus Yachting d.o.o. i ne može se koristiti bez prethodnog pismenog pristanka Nautilus Yachting d.o.o.

Kontakt

ADRESA

Nautilus Yachting d.o.o.

Put kapelice 14, 

21220 Trogir, Hrvatska

TELEFON

Tel.: +385 (0)21 882 - 494 

Fax: +385 (0)21 882 - 965 

GSM: +385 (0)91 4 884 327 

WEB

www.nautilus.hr

E-mail: naut@nautilus.hr  

 

O nama

Home

O nama

Booking procedura

Kontakt

Charter plovila

Najam motornih jahti

Iznajmljivanje jedrilica

Charter katamarana

Posebna ponuda

Posebna ponuda

Last Minute ponuda

Jezik

EN - Yacht Charter Croatia

DE - Yachtcharter Kroatien

IT - Noleggio Croazia

HR - Charter Hrvatska

RU - Аренда в Хорватии

NAJAM PLOVILA HRVATSKA

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter © All rights reserved