Sajam plovila Biograd, Hrvatska - 2022


Sajam plovila Biograd, Dalmacija, Hrvatska, Adriatik

U organizaciji Ilirija d.d., održao se krajem listopada 2022. godine u Marini Kornati, Biograd, najveći hrvatski i srednjoeuropski sajam na moru, Sajam plovila Biograd. Na sajmu je sudjelovalo preko 300 izlagača i bilo je izloženo više od 300 brodova. U pet dana trajanja, sajam je privukao je najveći broj posjetitelja dosad, njih više od 20.000. Sajam je objedinio izlagački dio sajma - Biograd Boat Show, Dane hrvatske nautike – kongresni sajam, Croatia Charter Expo – charter sajam i Biograd B2B (business to business) – poslovni sajam, u jedinstven događaj, istaknuvši se kao najvažniji nautički događaj godine u Hrvatskoj i široj regiji. 

Svjetsku premijeru na sajmu imala je jedrilica Elan Impression 43 slovenske tvrtke Elan, Monachus Issa 45 Fly hrvatskog brodogradilišta Monachus Yachts. Predstavljene su i hrvatske premijere poput noviteta luksuznog brodogradilišta jedrilica Solaris s modelom 50, kao i niz luksuznih motornih jahti brenda Absolute među kojima su istaknuti modeli Navetta 68, Navetta 58, Navetta 48 i 48 Coupe. More Ocean je nastupio s hrvatskom premijerom Hallberg-Rassy 57, Paspartu Yachts s Targom 27.2 TF AD, dok je Aventur izlagao luksuznu jahtu Tesoro T40. Finska marka Saxdor predstavila je svoje modele Saxdor 320 GTC i 320 GTO Sport, a u katamaranima su debitirali Fountaine Pajot MY4.S i Excess 11.

Na sajmu su se prezentirale i hrvatske marine, među njima i najuspješniji lanac marina ACI d.d. Među izlagačima je bilo i mnogo proizvođača nautičke opreme, odjeće, motora i raznih inovacija u nautičkoj industriji.  Sajam je pratio i Festival izvornosti s 20-tak proizvođača hrvatskih izvornih proizvoda.

Kako je to sve skupa izgledalo, pogledajte ispod u našoj galeriji fotografija.

 

Sajam plovila Biograd 2022 - Foto galerija

Kliknite na fotografije za uvećanje

***Autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva i sav materijal na ovom web site-u u vlasništvu je Nautilus Yachting d.o.o. i ne može se koristiti bez prethodnog pismenog pristanka Nautilus Yachting d.o.o.

Kontakt

ADRESA

Nautilus Yachting d.o.o.

Put kapelice 14, 

21220 Trogir, Hrvatska

TELEFON

Tel.: +385 (0)21 882 - 494 

Fax: +385 (0)21 882 - 965 

GSM: +385 (0)91 4 884 327 

WEB

www.nautilus.hr

E-mail: naut@nautilus.hr  

 

O nama

Home

O nama

Booking procedura

Kontakt

Charter plovila

Najam motornih jahti

Iznajmljivanje jedrilica

Charter katamarana

Posebna ponuda

Posebna ponuda

Last Minute ponuda

Jezik

EN - Yacht Charter Croatia

DE - Yachtcharter Kroatien

IT - Noleggio Croazia

HR - Charter Hrvatska

RU - Аренда в Хорватии

NAJAM PLOVILA HRVATSKA

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter © All rights reserved