Back to Top

LAGOON POWER 44 - CHARTER MOTORNIH KATAMARANA HRVATSKA

Motorni katamaran Lagoon Power 44 više nije u našoj ponudi i zamijenio ga je slični motorni katamaran - BALI 4.3 MY grupe Catana.

Charter motornih katamarana Hrvatska

Nedavni razvoj  u dizajnu katamarana obilježen je  uvođenjem motornih katamarana u ponudu plovila za nautičare. Nedugo nakon uspjeha modela Lagoon Power 43, Lagoon je predstavio novi i poboljšani model – Lagoon Power 44.

Lagoon 44 u plovidbi

Lagoon Power 44 u plovidbi

Motorni katamaran Lagoon Power 44 vrlo je brzo postao jedan od najpopularnijih motornih brodova u našoj ponudi. Razlog za takav uspjeh je vrlo jednostavan. Lagoon 44 u sebi objedinjuje sve najbolje iz svijeta luksuznih jahti za krstarenje. Model Lagoon 44 objedinjuje u sebi najbolja svojstva motornih jahti s jednim trupom koja je ujedinio s tradicionalno dobrim karakteristikama katamarana na jedra.

LAGOON POWER 44 FOTO GALERIJA

Motorni katamaran LAGOON 44 - Kliknite na fotografije za uvećanje

Zašto unajmiti Lagoon katamaran?

  • Lagoon katamarane krasi avangardni dizajn i stalne inovacije
  • Osmišljeni su od strane vodećih svjetskih konstruktora katamarana
  • Tehnički izbor rješenja koja garantiraju maksimalne performanse učinio je Lagoon svjetskim liderom u izgradnji katamarana.
  • Komfor u plovidbi i na sidru, veliki volumen interijera, sigurnost, pouzdanost - Udobnost na Lagoon katamaranima je uvijek povezana s izuzetnom sigurnošću. Svi katamarani Lagoon u skladu su sa standardima EEC-a u pogledu nepotòpljivosti katamarana.

GLAVNE ZNAČAJKE

Lagoon 44 - značajke: udobnost i prostranost, brzina, ekonomičnost goriva, velika autonomija – radijus plovidbe, izvanredne manevarske sposobnosti, spektakularni flybridge i mnoge druge. Za više detalja kliknite dolje navedene linkove.

Komfor i prostranost

Poput svojeg srodnika na jedra – Lagoon 440, motorni katamaran Lagoon 44 nudi neobično mnogo prostora za smještaj gostiju. Ovo je moguće zato što katamarani imaju mnogo veću širinu nego tradicionalni brodovi s jednim trupom. Naši gosti koji stupe na palubu katamarana LP 44 po prvi put, vrlo su često iznenađeni veličinom salona i kokpita koji izgledaju kao da pripadaju dvostruko većim jahtama. Pročitajte više...

Lagoon Power 44

Privatnost

Lagoon Power 44 katamaran je dizajniran tako da riješi najčešći problem koji se javlja u razmještaju kabina na plovilima s jednim trupom, a to su kabine koje su natiskane jedna do druge. U Lagoon-u 44 kabine su smještene u dva trupa, dosta udaljene i dobro razdvojene, što gostima osigurava maksimalnu privatnost, koju je često nemoguće postići u skučenom prostoru plovila s jednim trupom, gdje kabine često dijeli samo drvena pregrada.

Brzina, akceleracija, ekonomična potrošnja, veliki opseg krstarenja

Dva Volvo dizel motora od 310 KS pogone Lagoon Power 44 impresivnom brzinom od 24 čvora, uz izuzetno ekonomičnu potrošnju kakvu mogu postići samo katamarani. Zbog izuzetno malog otpora izduženih trupova, katamaran LP 44 troši manje goriva od motornih jahti slične dužine, što pruža bonus u vidu manjih troškova za gorivo uz povećani opseg krstarenja. Elegantni oblik i nizak otpor trupova također omogućuje upotrebu manjih motora za postizanje brzine kakvu imaju motorne jahte slične dužine. Pročitajte više...

Izuzetna manevarska svojstva

Zasigurno ćete biti impresionirani manevarskim sposobnostima Lagoon-a 44 i lakoćom upravljanja putem hidrauličnih komandi, iako se upravljanje ovim dvotrupcem, zbog njegove širine, na prvi pogled doima kao dosta zahtjevan posao. Pročitajte više...

Lagoon Power 44 - najam motornih jahti Hrvatska - Lagoon na vezu

Stabilitet, držanje na valovima, udobnost plovidbe

Širina Lagoon-a 44 od 6,42 m garantira mu veliku stabilnost i udobnu vožnju za vrijeme plovidbe, a stabilitet na sidru ili vezu je takav da će vam se povremeno učiniti da se nalazite na kopnu, a ne na palubi broda. Zbog širokog razmaka između trupova stabilitet Lagoon-a Power 44 je značajno veći nego bilo kojeg plovila slične duljine s jednim trupom. Konfiguracija od dva trupa i njihove proporcije osiguravaju ugodnu i izuzetno stabilnu plovidbu – LP 44 se mnogo manje bočno valja po nemirnom moru, a pri naglim zaokretima se mnogo manje naginje od motornih jahti slične veličine.

Lagoon Power 44 - najam motornih katamarana Hrvatska - flybridge

Spektakularni flybridge

Jedno od najimpresivnijih poboljšanja na Lagoon-u 44 je produljeni flybridge. Ogromni flybridge pruža dovoljno prostora za sve goste, gdje se svi mogu izležavati na suncu u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, promatrajući bijelu pjenu valova. Pored tri sjedala koja se nalaze ispred komandi  za upravljanje, na mostu se nalazi i stol za šest osoba, kao i četiri ležaljke za sunce za četiri osobe.

Lagoon Power 44 - najam motornih katamarana Hrvatska - platforma za kupanje

6-metarska platforma za kupanje

Ljubitelji plivanja biti će oduševljeni platformom za kupanje koja se proteže čitavom širinom krmenog dijela Lagoon-a 44 (platforma je široka preko 6 m). Prostor u blizini platforme ispunjen je spremištima za opremu za plivanje ili ronjenje. Kada se odlučite rashladiti samo zgrabite masku ili peraje iz jedne od obližnjih sprema i bućnite se u more. Lagoon Power 44 ima najprostraniju i najfunkcionalniju platformu u svojoj klasi kakva i dolikuje najboljem motornom katamaranu koji se do sada pojavio na nautičkom tržištu.

 Lagoon Power 44 - Plitak gaz

Plitak gaz

Lagoon Power 44 nema balastnu kobilicu poput jedrilica, tako da LP 44 ima plitki gaz od svega 1,20 m. Zahvaljujući činjenici da nema balastnu kobilicu LP 44 katamaran je ujedno i lakši, što je još jedan razlog zbog čega je brži od tradicionalnih brodova s jednim trupom. Plitki gaz Lagoon-a 44 omogućit će vam da plovite tamo gdje većina drugih plovila ne mogu pristupiti.

 

Specifikacije - Lagoon Power 44

Proizvođač: Lagoon - Beneteau

Osnovni podaci

Dužina: 13,04 m

Širina: 6,42 m

Gaz: 1,20 m

Istisnina: 11200 kg

Tehnički podaci

Kapacitet goriva: 1500 l (dizel)

Kapacitet vode: 700 l

Motori: Volvo, 2 x 310 KS

Krstareća brzina: 18 čvorova
Smještaj

Ležajevi: 8

Kabine: 4 + salon

WC / tuš: 4

LAGOON POWER 44 - Oprema


Katamaran Lagoon Power 44 - Layout

LAGOON Power 44 LAYOUT - Kliknite na sliku za uvećanje
Lagoon Power 44 - 4 kabine
Lagoon Power 44 - 4 kabine

Komfor i volumen

Lagoon 44: 4 kabine (8 ležajeva) i 4 WC / tuša.

Katamaran Lagoon 44

Možete nas kontaktirati putem e-maila, faksa, online booking forme ili putem telefona - navedite tip plovila, charter bazu, datum početka najma i ostale detalje. Nakon što primimo vaš upit, ukoliko je brod dostupan u traženom periodu, poslat ćemo vam najpovoljniju ponudu sa svim važećim popustima u što je moguće kraćem roku.

E-MAIL Kontakt

Kontakt

ADRESA

Nautilus Yachting d.o.o.

Put kapelice 14, 

21220 Trogir, Hrvatska

TELEFON

Tel.: +385 (0)21 882 - 494 

Fax: +385 (0)21 882 - 965 

GSM: +385 (0)91 4 884 327 

WEB

www.nautilus.hr

E-mail: naut@nautilus.hr  

 

O nama

Home

O nama

Booking procedura

Kontakt

Charter plovila

Najam motornih jahti

Iznajmljivanje jedrilica

Charter katamarana

Posebna ponuda

Posebna ponuda

Last Minute ponuda

Jezik

EN - Yacht Charter Croatia

DE - Yachtcharter Kroatien

IT - Noleggio Croazia

HR - Charter Hrvatska

RU - Аренда в Хорватии

NAJAM PLOVILA HRVATSKA

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter © All rights reserved