Back to Top

GREENLINE 48 FLY – Charter motornih jahti 

Charter motorne jahte Greenline 48 Fly, Biograd - Dalmacija

Greenline 48 Fly - Charter Hrvatska

Greenline 48 Fly - Ovaj brzi obiteljski krstaš s flybridgeom krasi jedinstveni interijer gdje se posebno ističe glavna kabina  preko cijele širine broda sa visokim ormarima za garderobu, te dvije kabine za goste s vlastitim kupatilima. Salon, kokpit i flybridge također obiluju prostorom i vrlo su komforno namješteni. Ispod salona nalazi se pomoćni prostor, a posvuda se nalaze i mnoge druge spreme za smještaj prtljage i osobnih stvari. Otkrijte novu razinu udobnosti – savršeni dizajn zadovoljit će i najzahtjevnije nautičare.

Greenline 48 Fly je dostupan za najam sa skiperom ili kao bareboat charter (bez skipera) iz čarter baze u marini Kornati u Biogradu.

Perjanica Greenline flote: Greenline 48 nudi mnoštvo inovativnih značajki kojima se izdvaja od konkurencije. S novim dizajnom interijera, izuzetnom udobnošću kako na palubi, tako i ispod palube, najnovijim dizelskim pogonom (ovaj model koristi se i za verziju sa hibridnim dizel-električnim pogonom 3. generacije), solarnim krovom i mnogim drugim inovativnim rješenjima, ova luksuzna jahta spremna je za duga putovanja i garantira veliki opseg krstarenja.

| SPECIFIKACIJE | OPREMA | CJENIK | CHARTER BAZE | LAYOUT | FOTO GALERIJA | SPECIJALNA PONUDA | BOOKING UPIT |

Greenline 48 Fly - FOTO GALERIJA

Greenline 48 Fly - eksterijer


Greenline 48 Fly - interijer


Greenline 48 Fly na moru

Greenline 48 Fly - glavne značajke

Greenline 48 Fly je zabavna, brza i moderna motorna jahta koja nudi obilje inovativnih rješenja, koja su se pokazala kao pravo osvježenje za  ljubitelje motornjaka.

Tihe eko-performanse: solarni paneli visoke efikasnosti s inverterom 12V – 230V osiguravaju izmjeničnu struju na palubi u svakom trenutku, ležaljke za sunčanje sa sjenilom na prednjoj palubi, dvije luksuzne kabine za goste s vlastitom kupaonicom, zasebna vlasnička (owner) kabina s toaletom i tušem, koja je šira i veća od kabina po sredini broda, panoramski pogled od 360 stupnjeva u salonu, širok i prostrani kokpit, lagan pristup flybridgeu, otvorena kuhinja, flybridge sa sjedalima u obliku slova U, mjesto za sunčanje s mini barom i frižiderom, pomoćni prostor ispod salona, spreme u kokpitu, itd....

O Greenline jahtama:

Dizajn i inženjering: Sve modele Greenline dizajnirao je J&J Design Studio. Ovaj vodeći svjetski studio za dizajn jahti osnovali su 1983. braća Jernej i Japec Jakopin, a napravili su više od 300 dizajna za 55 različitih graditelja iz 22 zemlje, koji su proizveli više od 60.000 jedrilica i motornih jahti osvojivši više od 100 nagrada za Brod godine kao i brojne  nagrade za dizajn i brigu o zaštiti okoliša.

Prve Greenline jahte rođene su na crtaćim pločama J&J Design studija 2008.godine. Greenline 33 postao je trenutni bestseler 2009. godine i prodano ih je više od 550 puta sretnim vlasnicima u 28 zemalja, a potom slijede modeli Greenline 40 i Greenline 48 Fly. S brojnim nagradama i nominacijama etabliranih medija Greenline 48 Fly je od samog početka bio uspješna priča.

GREENLINE - Očuvanje okoliša bez utjecaja na udobnost smještaja na jahti

  • Greenline Yachts je jedini proizvođač jahti koji čitavu paletu proizvoda može ponuditi osim sa standardnim dizelskim pogonom i u verzijama s hibridnim pogonom ili čistim električnim pogonom.
  • Obnovljivi izvor energije u vidu solarnih panela
  • Crni tank za brodske toalete
  • Sivi tank za perilicu suđa i perilicu rublja
  • Sve jahte rađene su u VACUUM INFUSION tehnologij

Greenline jahte dizajnirane su za ekološki osviještene nautičare. Greenline je bio jedan od pionira u razvoju hibridnog pogona i postao je jedan od prvih proizvođača brodica koji su primijenili tehnologiju vakuumske infuzije u proizvodnji motornih jahti, što drastično smanjuje emisiju štetnih plinova tijekom proizvodnje jahte. Hibridni sustav predstavljen je 2009. godine, a Greenline 33 je prvi proizvedeni motornjak dostupan s hibridnim pogonom. Sve jahte Greenline standardno su, u skladu s propisima, opremljene crnim spremnicima za otpadnu vodu, a nude i sivi spremnik prljave vode za perilicu posuđa i perilicu rublja.

Greenline 48 – dizajn trupa 

Greenline 48 Fly - Hibridni trup - nacrt

Prednosti hibridnog trupa: ugodnija i sigurnija vožnja - manja potrošnja goriva i manji „carbon footprint“  - izvanredna maritimna svojstva i stabilnost

Hibridni trup:

Greenline 48 Fly hibridni trup evoluirao je iz dizajna trupa koji također nosi Greenline potpis, takozvanog Superdisplacement trupa, a koji uključuje neka svojstva modernog trupa novijih jedrilica, jer se kroz vodu kreće s najmanjim otporom i premašuje teorijsku brzinu trupa, koja je pak određena duljinom vodene linije. Hibridni trup prirodni je razvoj Superdisplacementa jer omogućava krstarenje pri većim brzinama, a istovremeno održava optimalnu potrošnju i stabilnost pri nižim krstarećim brzinama. Potrošnja goriva po nautičkoj milji mnogo je manja od potrošnje trupa usporedivog deplasmanskog ili polu-deplasmanskog trupa. Ovaj moderni hibridni trup nudi udobnu i sigurnu vožnju u svim vremenskim uvjetima, bilo da vozite protiv jakog vjetra ili velikih valova.

Solarni paneli

Greenline 48 može sakupljati i skladištiti energiju sunca, koristeći visoko učinkovite solarne panele na krovu kabine, stvarajući tako dovoljno električne energije kako bi se mogli napajati svi električni sustavi, uključujući i kućanske uređaje koji rade sa 230V izmjeničnim naponom. Ovo će vaš boravak na jahti učiniti mnogo praktičnijim i ugodnijim.

Motorni brod Greenline 48 Fly - Solarni paneli - Flybridge

Otkrijte što doista znači neovisnost na moru: Solarni paneli pune baterije, koje putem invertera (pretvarača) pretvaraju istosmjernu struju u izmjeničnu struju od 230V za kućanske aparate (frižider, klima, rasvjeta…). Ako razina napunjenosti baterije padne ispod postavljene vrijednosti, servisnu bateriju možete nadopuniti putem generatora.

Stalno dostupno napajanje na 230V: Dostupnost kućanskih aparata stalno priključenih na 230 V, bez obzira gdje se nalazili, i njihov rad u potpunoj tišini, bez upotrebe fosilnih goriva, ne samo da je mnogo povoljniji za okoliš, već će i vaš boravak na brodu učiniti mnogo komfornijim, sa svim pogodnostima koje pruža apartman na kopnu.

Vikend u zaljevu

Vikend na sidru, u skrovitoj uvali, na palubi jahte Greenline 48, bez brige da će vam se isprazniti baterije

Foto-naponski (PV) paneli na krovu održavaju baterije napunjenima i daju konstantno napajanje ugrađenim 230V potrošačima, kao što su hladnjak , klima uređaj, vitlo za sidrenje, svjetla, električni toalet, glazbena i zabavna elektronika, čime se uklanja potreba za generatorom ili strujom sa obale.

Solarni paneli na krovu kabine

Izvor zelene energije na palubi znači više vremena provedenog na moru: Nikad se više nećete naći u situaciji da morate otvoriti toplu bocu vina ili poslužiti prijatelje koktelom bez leda. Greenline jahte nude 230V izmjeničnu struju na brodu u svako doba, čak i bez priključivanja u marini ili pokretanja generatora.  

 

Specifikacije  - Greenline 48 Fly

Proizvođač: Greenline

Osnovni podaci

Dužina (m): 15.45

Širina: 4.80 m

Gaz: 1.00 m

Godište: 2019

Tehnički podaci

Motori: 2 x 220 KS

Tankovi vode: 660.00 l

Tankovi goriva: 1500.00 l

 

Smještaj

Kabine: 3

Ležajevi: 9 (6+2+1)

WC / tuš: 3

Visina od vodene linija do vrha jarbola (bez VHF antene) - 4,90 m
Deplasman - 13.800 kg
Crni spremnik vode - 2x80 l
Dizajn - J&J Design 

GREENLINE 48 FLY  - CJENIK (€ / Tjedan) / SEZONA 2023

Charter baza Biograd

Od  01.01. do 15.07.

01.01. - 29.04. 5800 €
29.04. - 27.05. 6680 €
27.05. - 10.06. 7800 €
10.06. - 17.06. 8900 €
17.06. - 24.06. 9800 €
24.06. - 15.07. 10400 €

Pošaljite upit

BOOKING UPIT

Charter baza Biograd

Od 15.07. do 31.12.

15.07. - 12.08. 12400 €
12.08. - 19.08. 11400 €
19.08. - 02.09. 8900 €
02.09. - 16.09. 7800 €
16.09. - 07.10. 5800 €
07.10. - 31.12. 5800 €

Pošaljite upit

BOOKING UPIT

U CIJENU UKLJUČENO: PDV, gumenjak, posteljina

NIJE UKLJUČENO U CIJENU (OBAVEZNO): Završno čišćenje i transit log 390 EUR

DODATNE USLUGE (OPCIJE): Skiper 200 EUR/dan (+obroci), ručnici (8 EUR set), SUP 80 EUR/tjedan

UVJETI PLAĆANJA: 50% nakon rezervacije, ostatak 35 dana prije početka chartera

SIGURNOSNI DEPOZIT: 3000 EUR

GREENLINE 48 FLY - Oprema


Palubna oprema:
Olujno sidro 1, glavno sidro + lanac 25 kg + 50 m, stol za kokpit od tikovine na Flybridge-u,
2 x fotonaponske ploče integrirane u krov kabine, 500 W, 12 V.
Sustav upravljanja punjenja  baterija. Stol za kokpit, Užad za privez, Tikovina na podu kokpita, sjedala u kokpitu i platforma za kupanje,
Ležaljke i jastuci za sunčanje na palubi i Flybridge-u, sofa u obliku slova L,
Pomoćni čamac, Bimini top 1, Jastuci za kokpit 2

Električna oprema: 
Sidreno vitlo sa daljinskim upravljačem 1500W, Klima 16.000 BTU, Električni toalet s tihim ispiranjem,
3 LED ambijentalna svjetla, Priključak na struju s obale 220 V, Generator (dizel) 11kW / 50Hz, Inverter 12V / 220V,
perilica rublja, sušilica 5kg, električni hladnjak 1 + 1, Hidraulična pasarela,
Bow Thruster i Stern thruster (pramčani i krmeni propeleri - porivni uređaji za poboljšanje manevarskih sposobnosti plovila).

Navigacijska oprema:
Peljar, navigacijske karte, multifunkcijski displej Raymarine Axiom 12 "s upravljačkom jedinicom GPS P70R,
GRP radar i navigacijski jarbol s navigacijskim svjetlima na flybridgeu, glavni kompas,
multifunkcijski displej Raymarine Axiom 12" s GPS - flybridge,
DST800 smart transducer, ručni kompas

Sigurnosna oprema:
Svjetleće baklje 2, Sigurnosni pojasevi (količina) 6, Sigurnosne jakne (količina) 8, Signalne rakete i baklje

Ostala oprema: 
Set alata, FUSION Marine Audio Package,
daljinsko upravljanje u kokpitu, bluetooth, USB, centralno grijanje, zvučnici u kokpitu 2,
aparat za gašenje požara, rog za maglu, 2 plinske boce, Plinski štednjak, perilica suđa, bokobrani,
zvučnici - Flybridge,  biminitop - Flybridge, Flybridge kuhinja,
Prva pomoć, Spremnik za otpadnu vodu 3, Webasto centralno grijanje 4

GREENLINE 48 FLY - ČARTER BAZE

Marina Kornati, Biograd

Marina Kornati, Biograd

Marina u Biogradu

Marina Kornati, Biograd

Saznaj više...

Charter baza

Motor jahte u marini Kornati

Marina Kornati, Biograd

Ukrcaj od 17:00, Subota

Iskrcaj do 9:00, Subota

Greenline 48 Fly - Layout

Greenline 48 Fly - Kliknite na slike za uvećanje

Istinski komfor - Greenline 48 Fly

verzija s 3-kabine (6 + 2 + 1 ležajeva) i 2 wc-a s tušem

Last minute

Last minute

Last minute ponuda - ponuda motornih plovila

Posebna ponuda

Specijalna ponuda

Posebna ponuda - popusti na čarter motornih plovila

Motorna jahta Greenline 48 Fly - Booking upit

Provjerite dostupnost plovila / zatražite rezervaciju

Možete nas kontaktirati putem e-maila, faksa, online booking forme ili putem telefona - navedite tip plovila, charter bazu, datum početka najma i ostale detalje. Nakon što primimo vaš upit, ukoliko je brod dostupan u traženom periodu, poslat ćemo vam najpovoljniju ponudu sa svim važećim popustima u što je moguće kraćem roku.

BOOKING UPIT Kontakt

Kontakt

ADRESA

Nautilus Yachting d.o.o.

Put kapelice 14, 

21220 Trogir, Hrvatska

TELEFON

Tel.: +385 (0)21 882 - 494 

Fax: +385 (0)21 882 - 965 

GSM: +385 (0)91 4 884 327 

WEB

www.nautilus.hr

E-mail: naut@nautilus.hr  

 

O nama

Home

O nama

Booking procedura

Kontakt

Charter plovila

Najam motornih jahti

Iznajmljivanje jedrilica

Charter katamarana

Posebna ponuda

Posebna ponuda

Last Minute ponuda

Jezik

EN - Yacht Charter Croatia

DE - Yachtcharter Kroatien

IT - Noleggio Croazia

HR - Charter Hrvatska

RU - Аренда в Хорватии

NAJAM PLOVILA - SEZONA 2023:

NAUTILUS YACHTING d.o.o. for yacht charter © 2000 - 2023 All rights reserved